nedeľa 17. apríla 2016

Ako chutia surové ryby a neskorá výmena darčekov

Stratiť narcis hneď po tom, ako si urobíte fotku... to je také moje



Zdravím všetkých narcisov!

Po minulotýždňovom trávení času liečením sa z ďalšej chrípky, pracovaním, hraním Town of Salem (pretože mám na konte viac prehier ako výhier), behaním, volaním s kamošom z východu a následným rozoberaním nových technických trendov, finančných možností a turistike, bolo načase opäť navštíviť školu a vrátiť sa do spoločnosti.

Hneď prvé pozitívum, ktoré nás v piatok čakalo bolo, že sme mali poslednú prednášku z matematiky a už ju v druhom ročníku nebudem musieť vidieť. #hoooray Tiež to znamená, že čoskoro už končí obdobie "seďme a prokrastinujme" a znovu sa začne obdobie stresu, zúfalstva, pochybností a nadávania. Hneď prvá skúška už o dva týždne.

Piatok vlastne nebol ničím tak zvláštny. Teda... až na môj šprint cez mesto, aby som stihol autobus domov... a... na toto:

Jasmine za čo si sedela? #Aladdiniscool
Aby som to vysvetlil, Jasmine je slečna spolužiačka, ktorá nosí dobroty (prezývka sa už žiadala).

Skipnime dej rovno na sobotu po škole, kde sme sedeli znudení na práve a poslednom cviku z matematiky až na prvé chuťové zoznámenie sa s tým, čo je to vlastne sushi.
Vysvetlím. S Jasmine sme viedli veľmi záživnú konverzáciu o tom ako skvelo chutí avokádo, ako má na desiatu chlieb s avokádovou nátierkou v takomto pohyblivom, sexi desiatniku...



...až sme sa dostali k tomu, že som nikdy nejedol sushi. A to bol impulz k tomu, aby sme si našli adresu sushi reštaurácie v meste a navštivili ju. Skoro sme nestihli autobus domov, ale stálo to za to.


Napriek tomu, že ryby mi akosi nechutia, bolo zaujímavé zistiť, že surový losos chutí celkom fajn aj keď ho tam nebolo príliš cítiť. Čakal som, že wasabi ma zabije, ale tiež to bolo úplne fajn. Tým chcem povedať, že sushi môžem pokojne zahrnúť do svojho osobného jedálníčka.

Po tom, čo som došiel domov, čakala ma Wolverine. Počas týždňa konečne prišiel darček k jej narodeninám. Čakal som naň tri týždne. Preto bolo načase, konečne si navzájom dary vymeniť.

Keďže som nejaký ten gentleman, začal som prvý. Dúfajúc, že nič také nemá som jej odovzdal tričko jej obľúbenej kapely. #lordi


"Síce také tričko už mám, ale to nevadí. Je väčšie a vzadu je niečo iné, takže je super."
Potom ona vytiahla z tašky darček a dodala: "Viem, že kávu piješ málokedy, ale ja som to musela kúpiť."


A tak som dostal hrnček s nápisom Coffee aj s kávou. To je ale dosť dobrý nápad. Ako správny vysokoškolák by som mal začať piť kávu na litre.
Najlepšie zo všetkého bolo ale venovanie:

Síce už netuším, ako toto vzniklo, ale meňavky sú super! #intelektuálnyhumor
A takto zaujímavo skončil tento, nie príliš zaujímavý, týždeň. Teraz mi už ostáva len prestať prokrastinovať a vrhnúť sa do mučenia.

Prajem pekný zvyšok víkendu a čítame sa nabudúce!

Fotka "Toto vidím, keď večer behám" na záver

8 komentárov:

  1. Jak tak vidím to sushi, tak som zostala hladná :D XD #itadakimasu °v° :3 Ale zaručene pobavil ten kreslený obrázok :D XD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dáme si sushi :P .. Keď som ten obrázok videl, najskôr som pozeral, že to čo... a potom mi hneď cvaklo, že meňavka :D

      Odstrániť
  2. Ja som tiež očakávala, že wasabi bude zabiják, ale potom som zistila, že skutočný zabiják je vlastne ten zázvor. #smrťzázvoru :D Veru, sushi som už dávno nemala, ale asi sa ním ešte nejaký čas nepoteším, nemám financie :/
    Držím palce so skúškovým! To moje začína až o mesiac, čo je fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako mi wasabi udieralo do nosa, zázvor to celkom tlmil. Celkom mi teda aj ten zázvor chutil :D (a to som si myslel, že je to ďalšia ryba xD). To treba zmeniť, sushi je velice fajn ^^
      Ďakujem! Bude mi treba :) Drž sa aj ty na tom tvojom, ak by som na to o mesiac zabudol :)

      Odstrániť
    2. Fúha, tak to si riadne hardcore osoba! Ja zázvor nedávam :D Je na mňa príliš ostré, ostrejšie ako wasabi :D

      Odstrániť
    3. Ostré jedlá mi veľmi chutia a zázvor mi práve ostrý nepripadal. Neviem, či to bol nejaký fake. :D

      Odstrániť
  3. Ahoj, narazila som na Tvoj blog a chcela som Ti napísať, že píšeš veľmi dobre :) Je dosť nezvyčajné, keď chalan píše (a ešte k tomu dobre a zaujímavo píše). Držím palce, nech je ešte viac podobných príspevkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne ^^ Neviem, či je to práve nezvyčajné, poznám nejakých :D

      Odstrániť