nedeľa 20. marca 2016

Dvojnásobne dospelý

Okrem toho, že si už aj v Amerike môžem legálne kúpiť pivo, bolo by fajn napísať nový príspevok

Prianie od Wolverine (my vieme prečo brezy)

Zdravím všetkých čitateľov!

Celý týždeň ma štvalo, že som nebol schopný pridať nový príspevok. Tak to býva, keď sa múza rozhodne, že ju už bolia nohy z toľkého kopania do mojej prázdnej hlavy a tak si pravdepodobne urobila výlet do nejakého rehabilitačného centra. Každopádne dúfam, že sa už vrátila a ja môžem pokračovať.

Nemôžem povedať, že sa toho za posledné týždne stalo veľa. Škola a iné povinnosti nás dosť zamestnávajú. Mne ostáva už len apríl, kde sa nám začnú kopiť seminárky a prvé skúšky.
Wolverino neustále učenie a striedavé slnečné dni nás minulý týždeň doviedli k tomu, aby sme sa išli von prejsť a zabudli na všetko, čo nám ešte ostáva spraviť. Prešli sme na také miesta, o ktorých som ani nevedel, že ich v našom malom meste vôbec máme. #občanakosapatrí

V našom meste je kôň?
Je nutné podotknúť, že vysoká škola vám ukáže, ako spoznáte širokú škálu vašich emócií od dobrej nálady, s ktorou do nej vkročíte, cez znechutenie, až po totálne zdeptanie a chaos, s ktorým odchádzate. Hlavne, keď máte vyučovanie od 9:00 do 19:00 a profesorka vám zruší aj tú chabú hodinu obedovej prestávky, lebo nestíhame. #likeprematikárku Potom ste nielen zmätení, že už ničomu nerozumiete, ale aj brutálne hladní (čo si myslím, že je oveľa horšie). Našťastie hneď vedľa vás sedí spolužiačka, ktorá z kabely vysype všelijaké dobroty a ešte vás aj ponúkne. 
Na konci prednášky, kde štyri hodiny v kuse odpisujete teóriu lineárnej algebry (čo vám mimochodom vychádza na 17 strán A4), vám ešte matikárka povie "Do zajtra si to prejdite, budeme to cvičiť." Samozrejme, vy po ničom inom netúžite ako prísť domov o pol deviatej, vyčerpaní z dlhého dňa a ešte študovať vektory, matice a iné somariny, čo po skúške aj tak už nikdy nepoužijete. Hlavne, keď na druhý deň vstávate o piatej, aby ste boli v škole na siedmu.

Ďalší víkend školy už mám ale za sebou. Preto som sa dnes mohol zobudiť na oblizovanie tváre od fenky a zástupu gratulantov v zostave našej rodiny. Mamka ma obdarovala sladkosťami, ktoré môžem nasledujúce dni vyžierať, otec kúpil tequilu a sestra? No... sestra kúpila toto:


Ono by to mala byť Jenga len taká trochu opilecká aj s úlohami. Pozrite sa sami:

Žúr sa môže začať!
To by bolo také zhrnutie posledných udalostí. Už aby bolo teplejšie vonku a aby som mal po skúškach, nech sa môže niečo diať. 

Užite si zvyšok víkendu a čítame sa v ďalšom príspevku!

Držte sa!

Fotka "Pripomeňme si, akí sme všetci jedineční" na záver

4 komentáre:

  1. Vsetko najlepsie!! :) nech sa ti vo vsetkom dari tak ako si to predstavujes :)
    Vidim, ze vysokoskolsky zivot niekedy nie je az taka sranda. :D smiem sa spytat co studujes? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!! :)
      Až taká sranda to nie je, ale prežiť sa to dá :D Študujem ekonómiu :)

      Odstrániť
  2. Takže všetko najlepšie a veľa nervov pri skúškovom! :-) Keď som si tak dočítal tvoj príspevok, zmocnilo sa ma nutkanie odložiť si to vysokoškolské štúdium aspoň o rok. :-D A za ten rok by sa niečo stalo a ja by som tam nepáchol už nikdy. Tak by sa mi to páčilo. Mimochodm, úžasné darčeky! Tá opilecká hra sa mi pozdáva. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Budem potrebovať dostatok nervov, hlavne po tom, čo som zistil, že budeme mať kombinovanú (ústnu aj písomnú) skúšku z angličtiny. Teda, s anglinou problém nemám, ale predsa len je ústna skúška viac stresujúca :D
      Hovorí sa, že keď rok odložíš, už sa na výšku nedostaneš, lebo začneš pracovať a už sa ti nebude chcieť. U mňa to bolo čosi iné. Tiež som rok vynechal a ostala mi aj práca, ešte k tomu aj študujem :D Treba si toho na mladé kolená nabrať čo najviac :D Ale aj ja som mal presne ten istý sen "niečo sa stane a ja tam už nikdy nepáchnem."
      No super teda! Ak sa niekedy vidíme, pozývam ťa zahrať si :D som zvedavý, kto z nás dvoch vydrží dlhšie :D

      Odstrániť