nedeľa 14. februára 2016

Sweet Velentine's morning

Šťastného Valentína všetkým zadaným, ale aj nám singlovcom

Zdroj

Zdravím všetky nekomerčné duše,

keďže je dnes taký úplne obyčajný deň (google kalendár hlási: Medzinárodný deň zázrakov) a zároveň koniec týždňa, myslím, že by bolo fajn opäť niečím prispieť na tento blog.

Počas tohto týždňa sme s partou stihni neísť na sushi a taktiež sme stihni nespraviť si filmový deň ako sme plánovali. Zato sme stihli dva dni stráviť u Elsy, aby sme jej nepomohli so seminárkou. Ale sranda bola, to určite. Dúfam teda, že tá narýchlo "zbúchaná" seminárka - písaná samou Elsou do štvrtej ráno po tom, čo sme odišli - prešla a ona ten nešťastný predmet absolvuje. 
Vedeli ste, že po novom knižnice zakazujú požičiavať knihy niekomu inému napriek tomu, že osoba s členskou kartou je tiež v knižnici prítomná? A potom, že sú knižnice večne prázdne.

To som trochu odbočil. 

V piatok sme s Wolverine mali sexi zadky v kine na filme Deadpool

Zdroj

Nebudem naň robiť recenziu, ale bol vynikajúci. Už úvodné titulky mali komický náboj. Celé to bolo plné sarkazmu, čo ja veľmi rád. Tak berte svoju polovičku, kamoša, psa, koňa, alebo aj hipogrifa a bežte do kina, kým to ešte premietajú!

No a dnes... Dnes v deň svätého Valentína nám nezadaným musí stačiť #foodporn. Preto som sa ja - bez akéhokoľvek kulinárskeho nadania - spolu s mamou rozhodol, že spravíme lievance. Prvýkrát sme ich skúšali robiť asi pred štyrmi rokmi a tak sme dúfali, že tentokrát sa nám aj podaria.
Takto nejak dopadol prvý pokus:

Neopdporúčam robiť lievance na takejto panvici

A tak sme vymenili panvicu za normálnu bez takých tých jamiek (áno, nepoznám názvy panvíc ani iných kuchárskych pomôcok, preto sú to pre mňa tamtá kovová vec a tamto drevené s dierami
Ďalšie pokusy ale dopadli úspešne, takže nie som až tak stratený #proudofmyself. Veď posúďte sami:

Pridajte čučoriedky, javorový sirup z Lidl a jedlo hneď vyzerá lepšie #radyDamieOlivera
To by bolo asi tak všetko k nášmu rodinnému american pancakes ránu. Teraz sa poberiem naspäť do postele s nejakou knihou a budem tiež pracovať na tej svojej. 

Užite si... Veď vy viete čo.

Fotka nočnej oblohy na záver

4 komentáre:

  1. No, a teraz si mi spravil chuť na lievance, ďakujem pekne :D Rozhodne ale máš na čo byť hrdý, všetky moje palacinkovo-lievancové pokusy skončili... smutne.
    Medzinárodný deň zázrakov znie oveľa lepšie ako nejaký Valentín! Tuším by som mala spraviť pokus a skúsiť premeniť víno na vodu, či tak nejak, len sa bojím, že ma za to ukrižujú :D
    Pekný zvyšok dňa prajem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto bol môj prvý palacinkovo-lievancový pokus a podľa toho, čo píšeš asi fakt mám byť na čo hrdý :D A to som si myslel, že zhorí minimálne polovica kuchyne xD Každopádne, ďakujem :)
      Neboj, ja ťa neprezradím. Teda, cena za moje mlčanie budú aspoň dve fľaše vína premeneného z vody :D
      Krásny deň zázrakov prajem!

      Odstrániť
  2. Na Deadpoola sa s Bociankou chystáme a tešíme (aspoň ja :-D). A lievance sú naša špecialita. :-D Prvýkrát som ich robil s mamkou tiež na panvici s jamkami a dopadlo to podobne biedne. S Bociankou sme túto chybu nechceli opakovať a "normálna" panvica sa naozaj osvedčila (ako aj u teba). Takže všetkým výrobcom takých panvíc treba vyklovať oči a usmažiť im ich na ich poondiatych jamkových panviciach! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že ani jeden z vás nebude ľutovať :D Ak teda máte radi špičkové komédie šmrncnuté akciou :D.
      Je príjemné vedieť, že nie som sám s takýmto problémom :D Proste jamkové panvice sú príliš nepraktické, lebo sa potom lievance nedajú otočiť s tou divnou kovou vecou s vynechanými pásmi, čo pripomína lopatku :D Anyways (áno, mám celkom rád angličtinu), aspoň sme prišli na ten lepší spôsob. Možno panvica s jamkami dobre poslúži k vysmážaniu volského oka so slaninou *.* Chápeš, kvôli tomu tvaru. :D Ok, už stačilo fantazírovania o jedle :D

      Odstrániť